П’ють багато води та алкоголю: кременчанка розповіла про особливості життя у Китаї

30.03.2020 09:13   Джерело: Галас
Опубліковано : Новини Тернопілля

Щоб трішки відступити від тем вірусу, сьогодні про факти із життя китайців моїми очима. Про це повідомляє кременчанка Світлана Дзюма, яка останніми тижнями тримала в курсі подій у Китаї щодо коронавірусу.

“Одразу попереджаю, що у кожній провінції Китаю свої правила.

 

Доречі, для іноземців тут також багато правил. Наприклад, якщо я заміжня за китайцем, то для мене немає ніяких виключень. Я як і всі інші іноземці не маю права працювати якщо у мене не робоча віза. Наразі у мене сімейний перміт, тому я звісно не маю права працювати. Якщо все ж таки піду проти закону КНР, ніхто навіть оком не моргне, що у мене чоловік китаєць та діти- депортація на протязі декількох днів.. 

Факт 1. 

Немає такого китайця, який протягом дня, не випивав хочаб 2 літри води.. Китайців привчають пити воду із самих пелюшок. Але лише теплу. (Навіть у лікарні можна дуже часто почути фразу- пийте побільше теплої води, це ваші ліки)

Факт 2.

Вихованням дітей займаються 80% бабусь та дідусів.
В Китаї рідко можна зустріти на вулиці маму з коляскою, за виключенням вихідних днів.

Факт 3.

Китайці вживають багато алкоголю.

Але це все для налагодження співпраці, бізнесу тощо.

Якісь серйозні переговори або підписання контрактів вони проводять у ресторанах. (Зараз навіть появилися такі люди, котрих можна брати із собою у ресторан, щоб вживали алкоголь, в тому разі якщо ти почуваєш себе погано, або ж з якихось причин не можеш пити)

Щоб не писати усе відразу, буду по трішки. Розтягувати задоволення. Можете задавати мені питання у приват, я буду відповідати на все у свої постах. Щоб було цікавіше”, – повідомляє пані Світлана.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Галас  

Коментарі