Що відомо про стан медсестри з Тернопільщини, яка була у реанімації через коронавірус

Опубліковано:
29 Березня, 2020

Медсестра Галина Радловська з Тернопільської області тривалий час перебувала у реанімації з діагнозом COVID-19. Наразі її стан значно покращився. Лікарі кажуть, що можна не хвилюватися за її здоров’я.

Чоловік Галини Радловської розповів, що жінка почала одужувати. Про це повідомили у телеграм-каналі Teza.

Він додав, що Галина почала самостійно дихати й навіть розмовляє. Тому її відключили від апарату штучної вентиляції легень. Лікарі запевнили, що можна не хвилюватися за стан її здоров’я.

Раніше її рідні скаржилися, що хворій не надають необхідну допомогу. Чоловік пані Галини розповів, що просив перевезти дружину з районної лікарні у Тернопільську обласну. Адже її спеціально підготували для прийому хворих на коронавірус. Однак у лікарні йому відмовили. Мовляв, не змогли знайти реанімобіль.

Жінка могла підхопити коронавірус від чоловіка, який помер від цієї недуги 25 березня. Напередодні він приходив до медсестри записуватися на рентген.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #коронавірус, #медсестра, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Радловська, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: