У суботу 28 березня на 1 годину українці самі вимкнуть світло – у котрій годині, чому і навіщо?

Опубліковано:
28 Березня, 2020

Все більше землян долучаються до проведення екологічної акції “Година Землі”. Акція відбувається  кожну останню суботу березня – початок о 20 год 30 хв., тобто у суботу 28 березня кожен українець зможе допомогти світу стати трішки чистішим.  Всесвітній фонд дикої природи World Wide Fund for Nature започаткував годину Землі у 2007 році. Австралія стала першим континентом де 2100 фірм і компаній міста Сідней, а також понад 2,2 млн. його мешканців вимкнули освітлення на одну годину. За цей час не тільки енергоспоживання міста було скорочено більше ніж на 10%, а і скоротились викиди вуглекислого газу в атмосферу так, ніби,  одночасно зупинились 48 тисяч автомобілів.

Весною 2020 року разом з введенням карантину у зв’язку з небезпекою поширення коронавірусу та захворювання COVID-19  ввели і обмеження на транспорт – повітря багатьох міст України вже стало набагато частіше, а година Землі допоможе зробити наш світ ще більш екологічним.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #акція, #електроенергія, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: