Мешканців Чорткова закликають не вірити шахраям. У місті дезінфікують лише під’їзди, а не квартири

Опубліковано:
28 Березня, 2020

Жителів Чорткова закликають не вірити шахраям, адже відомо, що зловмисники представляються працівниками комунальних служб і кажуть, щоб вони, ніби-то, прийшли продезінфікувати квартиру, натомість крадуть майно. У міській раді наголошують: у Чорткові дезінфікують у багатоквартирних будинках лише під’їзди. Про це повідомляють у міській раді:

«У Чорткові розпочали санітарну обробку під’їздів багатоквартирних будинків. Дезінфекцію проводять за допомогою спеціальних розпилювачів.

Дезінфекцією у місті займаються чотири підприємства: «ЗахідКомСервіс» та КП «Чортків дім» як балансоутримувачі будинків, а там, де створено ОСББ, санітарну обробку за кошти бюджету міста здійснюють Чортківська ТОКП «Профдезинфекція» та Чортківська санітарно-епідеміологічна станція.

Графік дезінфекції узгоджений зі всіма головами ОСББ, а також мешканцями будинків, де є комунальний чи приватний балансоутримувач. Для санітарної обробки використовують спеціальний знезаражувальний засіб – хлоровмісний розчин. Він цілком безпечний для людей. Насамперед обробляються сходові клітки, вхідні двері, поручні в під’їздах та ліфти. Дезінфекцію проводитимуть щотижня.

Останніми днями у різних містах України з’являється інформація про те, що до квартир намагаються потрапити шахраї, мовляв, вони проводять санобробку помешкань від вірусу. Будьте обережні, адже ці самозванці можуть представлятись, як працівники комунального підприємства чи державної установи, яка здійснює дезінфекцію! Наголошуємо – у Чорткові дезінфекційні заходи проводять виключно в під’їздах будинків і до помешкань не заходять!», – розповідають у міській раді Чорткова.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дезинфекція, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #чортків, #шахрай
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: