Тернопіль: в боротьбі з коронавірусом використовуватимуть сучасну інтерактивну систему

Опубліковано:
28 Березня, 2020

У Тернополі презентували нову інтерактивну Геоінформаційну систему, яка допоможе в роботі оперативників під час карантину. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Так, правоохоронні служби міста, медики та працівники муніципальної інспекції, використовуючи нову систему, зможуть оперативніше працювати та контролювати ситуацію у Тернополі щодо поширення вірусу.

«Сьогодні ми презентуємо початок роботи нової платформи Ситуаційного центру м.Тернополя. Основні її переваги в тому, що вона дає можливість в режимі реального часу бачите все, що відбувається в місті, доповнювати карту актуальною та необхідною інформацією, завдяки чому оперативніше реагувати на сучасні виклики, які стоять перед нами у час поширення захворювання на COVID-19», – зазначає міський голова Сергій Надал.

Система має два рівні відображення даних: перший буде доступним для усіх жителів міста, а другий — для працівників ситуаційного центру та спеціальних служб. Зокрема, серед даних які зможуть побачити містян є: статистики про захворювання і поширення на коронавірус в Тернополі та області, аптечні установи, графіки роботи спеціального транспорту, робота продуктових магазинів, медичних закладів, поліклінік тощо. Карта буде щодня доповнюється новою інформацією для максимальної зручності тернополян, аби в режимі онлайн переглядати чи шукати необхідні заклади або установи у своєму мікрорайон.

До слова, нова інтерактивна Геоінформаційна система була створена Тернопільською міською радою у співпраці з компанією «MagneticOne Group».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #«MagneticOne Group», #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: