«Горджуся рішенням нашої партії відмовитися від держфінансування на користь медицини», – нардеп Андрій Богданець (Відео)

27.03.2020 09:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Представники партії «Слуга Народу» опублікували звернення, в якому відмовляються від державного фінансування.

Депутати просять, щоб ці кошти спрямували на забезпечення медиків, які борються з коронавірусом. Сума, яку виділили на фінансування партій у 2020 році, становить 212,6 млн гривень.

Народний депутат з Тернополя від «Слуги Народу» Андрій Богданець підтримав ідею своїх колег та зазначив, що гордий бути частиною такої команди.

– Зараз нелегкий час для нашої країни. Навіть найсильніші економіки світу не можуть впоратися з пандемією та її наслідками. Для нашої держави надзвичайно важлива допомога від кожної людини. Я дуже горджуся рішенням нашої партії відмовитися від державного фінансування і спрямувати кошти в Стабілізаційний фонд. Пишаюся, що є частиною команди. Прошу всіх долучатися матеріально й добрим словом, аби допомогти усім, хто потребує підтримки в цей складний час, – зазначив Андрій Богданець.

До слова, днями нардеп Богданець запустив онлайн-платформу «Допоможемо разом/Help together». Ресурс створено для тих, хто потребує допомоги у зв’язку з коронавірусом, або ж виявив бажання стати корисним під час пандемії.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі