Тернополян просять підгодовувати собак та котів на вулицях

Опубліковано:
27 Березня, 2020

Тварини, ті що живуть поряд з нами на вулицях та немають господарів, голодні, тому що більшість місць, де вони добували, випрошували їжу закриті. Тернополян закликають брати з собою харчі для котів та собак. У такі складні часи, навіть, окрайчик хліба може допомогти дожити до кращих часів чотирилапим мешканцям міста.

“Якщо виходите з дому – візьміть щось і для них, адже ті, що не мають дому, турботливих господарів – приречені на голод, – закликає зоозахисниця Зоряна Карпич. – Карантин увійшов в життя кожної сім’ї, зокрема наших маленьких друзів.

Я знаю і впевнена, що ми залишимось людьми в цій нелегкій ситуації і допоможемо пережити тяжкі часи і нашим друзям. Якщо ви їдете на закупи – візьміть і для тварин, щоб по дорозі погодувати їх. Прошу усіх, хто гуляє – погодуйте тварин, підтримайте їх. Інколи маленький шматочок їжі може врятувати чиєсь життя!”

null

Зоряна вже декілька років опікується зграйкою котів у парку Топільче, де на даху будівлі з атракціоном машин живе 6 котів.

Їх підгодовували і дві літніх жінки. Зараз, під час карантину, ці жінки вдома, і Зоряна приходить годувати котів сама. Жінка закликає: “Допоможіть нашим друзям пережити цей нелегкий час, залишаймося людьми в будь-якій ситуації!”

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #допомога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тварини, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: