Нардеп Андрій Богданець запустив онлайн-платформу, аби допомогти вразливим до коронавірусу людям (Відео)

Опубліковано:
26 Березня, 2020
У Тернополі запрацювала платформа «Допоможемо разом/Help together», ініціатором якої є народний депутат від “Слуги народу” Андрій Богданець.

Онлайн-ресурс створено для тих, хто потребує допомоги у зв’язку з коронавірусом, або ж виявив бажання стати корисним під час пандемії.

У головному меню є дві вкладки «Хочу долучитися» та «Потребую допомоги». Відповідні поля мають заповнити охочі до волонтерства чи ті, що потребують продуктів й медикаментів.

Народний депутат Андрій Богданець запрошує усіх небайдужих долучатися, аби разом протистояти небезпечній коронавірусній інфекції.

– Сайт вже працює. Волонтери відгукуються. Запрошую усіх до співпраці. Зараз головне – наша єдність, бо в ній – сила,  зазначив Андрій Богданець.

Усі охочі можуть залишити свої контактні дані, перейшовши за посиланням https://helptogether.te.ua/. Після отримання інформації з вами зв’яжуться адміністратори.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Богданець, #волонтер, #депутат, #інтернет, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: