Недолугими методами влада на Тернопільщині провокує паніку

Опубліковано:
26 Березня, 2020

У Монастириському районі вже шестеро осіб захворіли на коронавірусУ зв’язку із цим місцева влада провела низку заходів, які мали б убезпечити громадян. Натомість, деякі з них досі не дають результату.

Місцеві жителі кажуть, що із населених пунктів, де вже є інфіковані, і надалі продовжують їздити автомобілі, хоч за попередньою інформацією, там мали бути заблоковані виїзди і в’їзди.  Також люди скаржаться, що працівники районних лікарень не забезпечені захисними костюмами, тому і відмовляються їхати на виклики до населених пунктів. 

– У реанімації шостий день лежить жінка з коронавірусом, і лише сьогодні всі про це знають! Скільки контактів відбулося за цей час? Скільки лікарів і медичного персоналу? Тепер що залишити район ще й без лікарів, на чиїх плечах лежить порятунок людей? Медиків кинули «голими і босими» на боротьбу з епідемією! – пише Світлана Григоренко у соціальній мережі «Фейсбук». 

Жінка запевняє, що інформація про хворих надходить до людей неоперативно, і дізнаються вони про інфікованих лише через декілька днів.  

– Де інформація про Ваші дії? Де обіцяна інформація про штаб і його діяльність? Чому Тернопільський обласний штаб в режимі онлайн оперативно інформує про дії, перебіг, створює базу волонтерів, оперативно повідомляє про надходження костюмів, масок і тому подібне? Чому в області це роблять, а Ви ні? – звертається активістка до місцевих чиновників.

Вони просять місцеву владу негайно вжити належних заходів, аби запобігти розповсюдженню коронавірусу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #коронавірус, #лікарня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: