Брехня та знущання над людьми. Керівник Тернопільщини заявив, що лікарня у Монастириськах найкраще готова до боротьби з коронавірусом (Відео)

Опубліковано:
25 Березня, 2020

Сьогодні, голова Тернопільської обласної державної адміністрації Володимир Труш провів свій перший брифінг, де чесно кажучи шокував усіх жителів краю. 

Перше, що чиновник заявив, що 68-річний чоловік із села Ковалівка, Монастириського району помер, бо пізно звернувся за допомогою, а друге, що лікарня у місті Монастириська – найкраще в області підготовлена до боротьби з коронавірусом. 

Та, або голову неправильно проінформували, або він жодного разу не був у тій лікарні, де реальність кардинально інша як говорить чиновник.

У лікарні в Монастириськах немає медичних масок, захисних костюмів, засобів дезинфекції та потрібних ліків, не говорячи уже про сучасний апарат штучної вентиляції легень. Влади там також немає – жодної заяви – жодної дії, у влади в Монастириськах теж карантин. 

А у лікарні паніка та нерозуміння – голова ТОДА каже, що все є, а на практиці лікарі не мають елементарних захиснних масок. 

“Штаб в Монастириськах. в Тернопільській області.,для протоколів бюрократів та популістів.,,сьогодні маємо цьому підтвердження-смерть чоловіка з Ковалівки..5 годин викликали швидку допомогу.цьому хворому чоловіку,навіть добралися до Києва на екстренну лінію.,бо не хотіли забирати хвору людину..,бо що протоколи не дозволяють…В лікарні навіть не має мед.рукавиць лікарі просять в нас про допомогу,не говорячи вже про захисні халати..,жінку тримати з короновірусом тиждень часу в нашій реанімації,,коли в медиків не має навіть тих захисних халатів це “по протоколу”? Вечором привезли ще одну людину хвору.,лікарі плачуть від того ,що з ними роблять з області..Хто цим має забезпечувати “по протоколу” наших лікарів -Америка,Канада..? Чому не має жодної інформації для населення.,чому замовчують цю ситуацію в РР.,,я вже не говорю про ОТГ.,там німе кіно..
Поцікавтеся не “по протоколу” чим забезпечені наші лікарі.,а це все просто спіч від влади !
5 людей в області хворих і 4 з Монастириська.(один з яких вже летальний).,чи потрібно 100 % коефіцієнт співвідношення цих випадків.,щоб назвати цю ситуацію-максимально критичною.,епіцентром в Тернопільській області по захворювання на короновірус..!
В Монастириський реанімації лежать 2 жінки з підозрою на короновірус.,де один одноразовий захисний костюм на всіх працівників..!!!
Що ми маємо робити разом з лікарями в цій ситуації..,хочемо почути думку голови Тернопільської ОДА пана Володимир Труш чи йому байдуже,що відбувається насправді в нас Монастириськах….!!!???, – пишуть активісти – Ірина Ванат та Світлана Безділь, які проживають у Монастириськах”. 

Фельдшер Василь Могильницький, який безпосередньо виїжджає на виклики розповів, що на всю лікарню було два захисних костюми, які подарували спонсори і їх уже зняли і не використовують, бо їздили у цих костюмах на виклик до чоловіка з Ковалівки, хворого на коронавірус, який сьогодні уже помер.  

“І що далі? Два костюми від спонсорів на швидку використанні при транспортуванні хворого з підозрою в Чортків. Автомобіль стоїть через відсутність дезінфекції, – написав чоловік”. 

Куриляк ЛіліяТо навіть нема розчинів для дезінфекції?

Василь Могильницький Куриляк Лілія ні розчинів, ні костюмів, ні дезінфекторів. 

Куриляк Лілія Розчиняйте хоч таблетки “клінідезу”…

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #звернення, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #Труш
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: