Підключення додаткових колонок до магнітоли: вибір динаміків та кабелів

Опубліковано:
25 Березня, 2020

Бюджетна техніка комплектується дешевими динаміками, які видають низькоякісне звучання. Тому замало просто купить автомагнитолу по ссылке. Жителю Тернополя доведеться придбати самі динаміки та кабелі до них.

На які динаміки звернути увагу?

null

Якщо бюджет обмежено, то краще надати перевагу трьохполосним моделям. Це означає, що одна колонка відтворює всі частоти:

– низькі;

– середні;

– високі. 

Звичайно, якість звучання буде середньою, так як неможливо в одному корпусі зібрати варіант, де всі частоти будуть відтворюватися якісно. Двополосні колонки відповідають за низькі і середні частоти, а для високих використовуються твітери, які монтуються в передній частині салону. Для якіснішого звуку краще, коли високі частоти лунають з передньої частини. Любителі якісного автозвуку використовують окремі динаміки, кожен з яких відповідає за свою частоту.

Значення кабелю

Для з’єднання динаміків з магнітолою потрібен багатожильний кабель. Існують готові комплекти для автозвуку, але при підключенні недорогої магнітоли можна використати звичайний дріт ПВС. Він продається в магазині електрики.

Для твітерів достатньо моделі ПВС 2×1,5, а для інших гучномовців — ПВС 2×2.5. Чим більша довжина дроту, тим товще повинен він бути. Незалежно від типу автомобіля, потрібно буде приблизно 9-10 метрів дроту. Для дешевої магнітоли з середньою якістю звучання спеціальні кабелі не потрібні, але вони обов’язково повинні бути багатожильними.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автомагнітола, #кабель, #колонка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: