У Тернополі людей перевозитимуть лише за наявності перепустки та маски

25.03.2020 17:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

У Тернополі, в період карантину, медику будуть користуватися спеціальними рейсами безкоштовно. Для цього їм видадуть персоніфіковані електронні картки. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Такі проїзні квитки будуть дійсні у разі наявності посвідчення особи та засобів індивідуального захисту (медичної маски). Інші ж категорії громадян, які мають право на проїзд у громадському транспорті у час надзвичайної ситуації, отримують звичайні спецперепустки. Зокрема: працівників підприємств, установ та організацій, які в умовах надзвичайної ситуації забезпечують життєдіяльність міста Тернополя, в тому числі працівників закладів охорони здоров’я комунальної форми власності, працівників органів державної влади та місцевого самоврядування, комунальних підприємств, а також працівників підприємств і організацій, які забезпечують виробництво продуктів харчування, аптечних закладів, Тернопільської дирекції АТ „Укрпошта”, працівників аварійних служб виключно при наявності посвідчень та в захисних масках.

До слова, для того щоб отримати перепустку компанії повинна надіслати на електронну пошту ternopil_rada@ukr.net лист із найменуванням організації, коротким описом про здійснювану діяльність у час карантину (обґрунтуванням її необхідності), контактним номером телефону та список працівників, для яких необхідно забезпечити перевезення (прізвище, ім'я та по батькові).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі