Депутати Тернопільщини вимагають перевірити Почаївську Лавру на інфікованість COVID-19 (Документ)

Опубліковано:
24 Березня, 2020

Депутат Тернопільської обласної ради, керівник фракції Радикальної партії Богдан Яциковський звернувся до голови обласної ОДА та правоохоронних органів з вимогою перевірити інформацію щодо інфікованих коронавірусом громадян Молдови, які наразі перебувають у Почаївській Лаврі.

Про це політик написав на своїй сторінці у Facebook.

“З огляду на публічну заяву Ігоря Додона, президента республіки Молдова, щодо інфікованих громадян Молдови в Почаївській Лаврі, звернувся сьогодні до голови Тернопільської ОДА з вимогою проінформувати, яких заходів вжито по оголошенню надзвичайного стану, чи проведено перевірку на інфікованість COVID-19 та перебування на обсервації усіх мешканців Почаївської Лаври та прилеглих територій”, – пише Яциковський.

Депутат додав, що аналогічні звернення він надіслав голові управління СБУ, начальнику ГУ НП України, голові управління ДСНС в Тернопільській області та керівнику Тернопільського обласного лабораторного центру МОЗ. Яциковський прикріпив до свого допису тексти звернень.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #депутат, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #яциковський
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: