«Файне місто»: у Тернополі відкрили цілодобову радіостанцію

Опубліковано:
24 Березня, 2020

У Тернополі розпочала свою роботу цілодобова радіостанція «Файне місто». Кожного дня на частоті 106,8 FM слухачі зможуть почути найсвіжіші новини міста та країни.

Особливість радіостанції в тому, що окрім актуальних новин, прямих ефірів, офіційної інформації, та останніх повідомлення від Тернопільського штабу для протидії коронавірусу, слухачі зможуть ще насолодитися сучасною українською та англомовною музикою. Також, багато подій будуть транслюватися наживо, які, одночасно, можна буде побачити на сторінці «Файне місто» у мережі «Фейсбук».

До слова, радіостанція створена, перш за все, для інформування жителів Тернополя та Тернопільської громади, однак радіус покриття складає 50-60 кілометрів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #платформа "Файне місто", #радіо, #тернопіль, #тернопільські новини, #файне місто
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: