«У вас може бути коронавірус»: на Тернопільщині розшукують усіх хто контактував з хворим священником

Опубліковано:
24 Березня, 2020

На Тернопільщині розшукують близько 500 людей, які контактували з хворим священником на COVID-19. Про це повідомляє інтернет-видання «Тернополяни, з попереднім посиланням на програму телеканалу ICTV «Свобода слова».

Як заявив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, продовж тижня священнослужитель з Тернопільської області Олег Винников, не знаючи про свою хворобу, був на церковних службах, проводив похоронний обряд. Підрахували, що священник контактував близько з 500 людьми. Наразі, усіх цих людей правоохоронці закликають залишитися вдома та зразу звернутися до лікаря при появі перших симптом.

«Ви могли заразитися, в цьому немає нічого ганебного. Він не знав, що хворий на той момент, коли спілкувався з вами. Я показую цими цифрами, що буде, якщо ми не зупинимо дію людей, які відносяться до цього несерйозно», – додав Геращенко.

Зазначимо, що священнослужителя Олега Винникова госпіталізували з коронавірусом 19 березня. Вчора у Тернополі підтвердили другий випадок зараження на COVID-19. Ним виявився мешканець Монастириська, який контактував зі священником на похороні.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #коронавірус, #монастириська, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #священник, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: