«Допомога з Китаю»: до Тернополя прибула партія масок та тест-систем

Опубліковано:
24 Березня, 2020

До Тернополя прибула перша партія медичного вантажу з Китаю. Так, медикам передали два види тестів для виявлення коронавірусної інфекції: для ПЛР та тести для експрес-діагностики, а також медичні маски різного ступеня захисту, захисні костюми тощо. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Як зазначає міський голова, спершу необхідно забезпечити засобами захисту та тестами базові госпітальні округи, а саме: лікарню швидкої допомоги та дитячу міську лікарню.

«Тернопіль був забезпечений тест-системою та експрес-тестами, які були придбані за кошти міської ради ще в середині березня. Завдяки цим засобам вдалося виявити перші два випадки захворювання у Тернопільській області. Також до кінця тижня ми очікуємо на прибуття ще до трьох тисяч експрес-текстів, якими можуть скористатися тернополяни за висновками сімейних лікарів», — додає Сергій Надал.

null

Зазначимо, що 23 березня Кабінет Міністрів України прийняв рішення про встановлення режиму надзвичайної ситуації на території Тернопільської області, а також Донецької та Черкаської областей.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #китай, #коронавірус, #маски, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #тести, #Ухань
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: