У Тернополі продовжують дезінфікувати дороги

23.03.2020 15:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

У Тернополі, для недопущення поширення інфекції COVID-19, продовжують дезінфікувати дороги. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Відтепер дезінфікувати дороги та тротуари відбуватиметься з додаванням до води дезінфекційний засіб «Неохлор». Також, проводиться дезінфекцію під’їздів (дверні ручки, поштові скриньки, бильця, ліфти, кнопки виклику), дитячих майданчиків, зупинок громадського транспорту та місць масового скупчення людей.

Зазначимо, що у Тернополі оголошено стан надзвичайної ситуації. Так, з 23 березня, у місті призупинено роботу громадського транспорту. Людям забороняється перебувати в місцях загального користування, в закритих приміщеннях, офісах та транспорті загального користування без масок. А на в’їздах та виїздах з міста об лаштовані контрольно-пропускні пункти.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі