У Тернопільській області – режим надзвичайної ситуації, – голова обласної ради

Опубліковано:
22 Березня, 2020
У зв’язку з підтвердженням першого випадку захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19 у Заліщицькому районі у нашій області ввели режим надзвичайної ситуації.

Таке рішення прийняли щойно на засіданні оперативного штабу з організації профілактичних та протиепідемічних заходів щодо запобігання занесенню та поширенню COVID-19 на території Тернопільської області. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук.

«Наразі з приводу захворювання чоловіка 1963 року народження обласним штабом вжиті всі протиепідеміологічні заходи, встановлено коло контактних осіб, – написав пан Віктор. – Додам, що в області проводиться необхідна робота для безпеки наших громадян. Застосування відповідних превентивних заходів зараз вкрай необхідне, а тому наша реакція має бути миттєвою та оперативною. Довіряйте лише офіційним джерелам інформації. Ми повідомлятимемо та реагуватимемо на всі виклики.»

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #коронаавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #овчарук, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: