У Чорткові закуплять апарати штучної вентиляції легенів за виграш з проєкту «Нові лідери»

Опубліковано:
21 Березня, 2020

Голова Чортківської міської територіальної громади Володимир Шматько витратить частину виграшу на «Нових лідерах» на придання апарату штучної вентиляції легенів. 

Як зазначають в Чортківській міській раді, Громадська Наглядова Рада проєкту «Нові лідери» дала дозвіл на переспрямування цих коштів, усвідомлюючи необхідність такого рішення.

Так, грошова винагорода з проєкту повинна була піти на реалізацію програми, яку представляв у «Нових лідерах» – «Економічний розвиток громад завдяки реформі децентралізації в Україні», а саме на будівництво індустріального парку в Чорткові. Частина цих грошей вже витратили на виготовлення документації. Другу ж частину планують потратити не на будівництво індустріального парку, а на закупівлю апаратів штучної вентиляції легень.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #"Нові лідери", #апарати штучної вентеляції легень, #Володимиир Шматько, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: