У Тернополі закрили усі продуктові ринки

20.03.2020 15:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

 

У Тернополі, з 20 березня, будуть закриті усі ринки, в тому числі й продуктові. Таке рішення прийняв оперативний штаб враховуючи усі звернення правоохоронців, мешканців міста та працівників Держпродспоживслужби. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Так, ринки за адресами: вул. Митрополита Шептицького, вул. А. Живова, вул. Київська — вул. 15 квітня, ринок Оріон, на привокзальному майдані (стихійна торгівля) будуть закриті до кінця карантину.

«Таке рішення штабу і це обов’язково потрібне, щоб убезпечити тернополян від імовірного поширення коронавірусу. Продуктові магазини та аптеки працюватимуть. Комунальні служби міста працюють у звичному режимі», - зазначає міський голова Тернополя Сергій Надал.

До слова, правоохоронці спільно з групами муніципальної інспекції та Держпродспоживслужби будуть контролювати за дотриманням правил карантину.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі