Через коронавірус, за вирішенням проблем або з подачею показників до «Тернопільводоканалу» можна звертатися лише дистанційно

20.03.2020 08:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Через корона вірус, за вирішенням проблем або з подачею показників до «Тернопільводоканалу» можна звертатися лише дистанційно. Про це керівництво цього комунального підприємства повідомило на сайті:

«Із 17 березня "Тернопільводоканал" тимчасово не прийматиме відвідувачів

Шановні абоненти!

У зв’язку з поширенням коронавірусу COVID-19, враховуючи постанову Кабінету Міністрів України за №211 від 11.03.2019 року «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», та рішення оперативного штабу для координації дій щодо недопущення занесення і поширення на території Тернопільської міської територіальної громади випадків захворювань, спричинених новим коронавірусом, зі 17 березня 2020 року КП «Тернопільводоканал» тимчасово припиняє прийом відвідувачів у головному адмінкорпусі на вул. Танцорова, 7 та відділі розрахунків населення на вул. Медовій,1.

Звертаємо вашу увагу на можливість дистанційної взаємодії з водоканалом.

Показники лічильників можна подати у наступний спосіб:

- за номерами телефонів : 51-97-51, 0-800-509-909;

- через сайти: 

http://www.vodokanal.te.ua, http://www.eps.te.ua, http://www.oplata.te.ua.

При поданні показників через офіційний сайт КП «Тернопільводоканал» на електронну адресу споживача надходитиме повідомлення з підтвердженням, що показник прийнято до розрахунків, а у випадку неприйняття мешканців інформують про причини відмови.

Оплатити послуги з водопостачання та водовідведення також можна дистанційно з використанням інтернет-ресурсів. 

Замовити роботи з повірки лічильника можна за телефонами : 43-08-11, 43-03-81

Аварійно-диспетчерський відділ працюватиме у звичному режимі, тож про аварійні ситуації можна інформувати за номерами (0352) 525117, 252610, (050)4374353.

Просимо із розумінням поставитися до тимчасових незручностей. Про відміну запобіжних заходів повідомимо додатково», - повідомляють у «Тернопільводоканалі»


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі