«Ікона мироточила, це знак»: священник з Тернополя закликає читати молитву, що врятує від коронавірусу

Опубліковано:
19 Березня, 2020

Нелегкі часи переживає увесь світ та Україна зокрема, кажуть священники. Отці різних конфесій закликають людей єднатися в молитві, яка, на їх думку, може допомогти врятувати людство від пандемії.

Не залишаються осторонь і тернопільські священники. Отець Володимир із Храму Ікони Божої Матері Скоропослушниці просить усіх щодня долучатися до спільної молитви о 12.00.

Нагадаємо, що зовсім нещодавно у Храмі Ікони Божої Матері Скоропослушниці мироточила ікона. Маслянисті крапельки з’явилися на настінному зображенні ікони Покров Пресвятої Богородиці. Священники казали, що це Божественна благодать чи знак про якісь зміни. Прихожани їхали сюди звідусіль, щоб помолитися, миропомазатися в надії на спасіння.

Але багато людей і насміхалися з того, каже настоятель храму. Але отці попереджали – до добра це не приведе.

– Я в інтерв’ю багатьом казав, що таким чином Бог попереджав нас про те, що будуть важкі часи, і нам усім треба покаятися у своїх гріхах. Але мало хто звернув на це увагу. Тепер всі задумалися про життя, згадали, що хочуть жити. Важко подивитися у вічі хвороби чи пронести її з Богом. Але Господь милосердний, і в усіх нас є шанс вимолоти прощення, – каже священник.

Саме тому він закликає тернополян і не тільки долучитися разом із “Парафією ікони Божої Матері Скоропослушниці” до спільної молитви щодня о 12.00 за київським часом. 

– Ця молитва по домовленості за звільнення держави від коронавірусу та одужання вже тих, хто потрапив у недрі важкої недуги. Не все може влада, як центральна, так і місцева. Не може вона одна захистити людей від смертельної загрози, тому пропоную по милості Божій почати нашу хресну молитовну ходу, разом, спільно і уповати всім серцем на Господа, – каже отець Володимир.

Текст молитви:

ГОСПОДИ Ти сказав пречистими Своїми устами: «Істинно кажу вам, якщо двоє з вас дійдуть згоди на землі просити про всяку річ, буде їм від Отця Мого Небесного; бо де двоє або троє зібрані в ім’я Моє, там Я серед них». Незмінні слова Твої, Господи, незмірне милосердя Твоє, і чоловіколюбство Твоє нескінченне. Тому молимо Тебе: даруй нам, рабам Твоїм … (імена), що згодилися просити Тебе (про що просить), сповнення прохання нашого. Але все ж нехай буде не як ми хочемо, а як Ти. Нехай буде навіки воля Твоя. Амінь.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #коронавірус, #молитва, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #церква
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: