У Тернополі щоденно дезінфікуватимуть перехрестя, зупинки громадського транспорту, під’їзди будинків та дитячі майданчики розчином «Біохлором». Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Спершу спецтехніка очищає та скроплює асфальт водою. Згодом дороги та перехрестя, де є найбільше скупчення людей та автомобілів, обробляють розчином «Біохлором» з домішками солі. Також, працівники у спецодягу дезінфікуватимуть зупинки, дитячі майданчики та під’їзди будинків.

«Подібні заходи будуть проводитись щоденно до закінчення карантинного періоду. Розчином для дезінфекції також оброблятимуть і дитячі майданчики, оскільки розчин безпечний для людей та здатен знищувати бактерії», – розповідає Сергій Надал.

Таке знезараження доріг проводиться для того, аби разом із пилом вірус не потрапив на слизові ділянки обличчя.

Зазначимо, що від 18 березня діє обмеження у перевезенні в транспортному засобі не більше 10 осіб. Попри карантин та обмеження транспорт їздить відповідно до графіка. Міжміське та міжобласне автобусне сполучення не працює.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #COVID-19, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: