У тернопільських автобусах перевозитимуть не більше 10 людей

Опубліковано:
18 Березня, 2020

У Тернополі, з 18 березня, у маршрутних автобусах і тролейбусах не можна буде перевозити одночасно більше 10-ти людей. Такі заходи вводять згідно з дорученням Президента України та рішення Державної комісії з питань ТЕБ і НС Кабінет Міністрів щодо обмеження пасажирських перевезень на території України для запобігання поширенню коронавірусної інфекції.

Відтак люди входитимуть у транспорт через передні двері. Контролювати кількість пасажирів в салоні будуть водії та кондуктори. Також, як зазначає міський голова Сергій Надала, не виключаю, що доведеться вдатися до ще жорсткіших заходів та взагалі скасовувати рух громадського транспорту, як це уже зробили у містах-сусідах.

Зазначимо, що 17 березня у Тернополі закриті заклади громадського харчування, торгово-розважальні центри, окрім продуктових магазинів, аптек та АЗС, з метою недопущення поширення інфекції COVID – 19.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #громадський транспорт, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #перевезення, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: