Кабмін підтримав кандидатуру Труша на пост голови Тернопільської ОДА

18.03.2020 15:59   Джерело: 24 канал
Опубліковано : Новини Тернопілля

Кабмінет Міністрів України підтирмав проєкт постанови президента про призначення Володимира Труша головою Тернопільської облдержадміністрації. До цього він обіймав пост голови Рогатинської РДА в Івано-Франківській області.

Рішення про призначення Володимира Труша Кабмін підтримав під час свого засідання 18 березня.

 

Хто такий Володимир Труш

У період з листопада 2019 року Володимир Труш обіймав пост голови Рогатинської райдержадміністрації в Івано-Франківській області.

Є власником товариства "Кротер готівка", яке займається позиками грошей. У Труша є дружина Ірина, з якою вони разом виховують дочку Настю.

У свої декларації він вказує будинок на понад 150 квадратних метрів у Рогатині, що на Прикарпатті. Крім того, Труш декларує дві автівки:

- Lande Rover Range Rover 2008 року – вартість від 15 тисяч доларів;

- Ford Transit Connect 2011 року – від 5 тисяч доларів.

Також разом з дружиною за 2018 рік він задекларував 600 тисяч гривень готівки. Хоча дохід лише від підприємницької діяльності становив 11 мільйонів 780 тисяч гривень.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: 24 канал  

Коментарі