Радник міністра з Тернопільщини не може розмитнити 200 лікарняних ліжок

Опубліковано:
18 Березня, 2020

Радник Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова – Михайло Апостол, мешканець Тернопільщини не може віддати у лікарні області 200 спеціалізованих лікарняних ліжок, які надійшли як допомога з-за кордону. Усе через бюрократичні перепитії.

“Біля 200 таких ліжок та ще багато інших різноманітних медичних товарів надали іноземні донори нашому БФ АПОСТОЛ для безкоштовної передачі їх в госпіталі і лікарні,де є в цьому потреба ,тим більше в цей складний час. І що Ви думаєте? Екс замміністра Коваль їх не визнав,тим більше частина йшла в його рідне місто,і нам прийдеться якимось чином все це відправляти донорам назад в Європу .Адже,будуть великі штрафи.Вони в щоці від цього дебілізму. Що ще сказати,коли я сам не можу справитися із цим…., – написав Михайло Апостол на власній сторінці у Фейсбук”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #апостол, #ліжко, #лікарня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: