У Тернополі виділили 10 мільйонів гривень для боротьби з коронавірусом

Опубліковано:
17 Березня, 2020

На позачерговому засіданні 48-ї сесії Тернопільської міської ради, яка відбулася 17 березня, прийняли ряд заходів для боротьби з коронавірусом. Зокрема, місцевого бюджету виділили 10 млн гривень для забезпечення лікарень необхідним устаткуванням.

За додатково спрямовані кошти буде закуплено 20 апаратів штучної вентиляції легень та один рентген. Також, медичні заклади забезпечать засобами захисту, а саме: масками, рукавицями та спецодягом для лікарів.

«В умовах стрімкого поширення у світі Covid-19, потрібно швидко і рішуче реагувати, вводити карантин та обмежувальні заходи, створити належні умови у медичних закладах для лікування хворих та для підтримки бізнесу», – наголосив Сергій Надал.

Зазначимо, для того щоб зменшити навантаження на суб’єктів господарювання, у Тернополі на час карантину скасовується плата за оренду комунальних приміщень для підприємців. Також, народні обранці закликали главу держави та уряд спростити процедуру придбання медобладнання та ввести чіткі норми відповідальності за порушення карантину.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #апарати штучного дихання, #коронавірус, #лікарні, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сесія тернопільської міської ради, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: