У Колиндянській ОТГ готують проєкти для подачі на Державний фонд регіонального розвитку

Опубліковано:
17 Березня, 2020

Експерт з регіонального розвитку Програми «U-LEAD з Європою» у Тернопільсьій області Тарас Рашкевич продовжує консультувати громади Тернопільщини з питань підготовки проєктів, що можуть реалізовуватись за рахунок коштів інфраструктурної субвенції та Державного фонду регіонального розвитку на 2021 рік. Цього разу консультаційний візит було здійснено до Колиндянської ОТГ.

З представниками громади Тарас Рашкевич розглянув потенційні проєкти, які будуть подавати на Державний фонд регіонального розвитку на 2021 рік. Зазначимо, що проєкти повинні сприяти місцевому економічному розвитку громади, оскільки це одне з головних завдань вищезазначеного фонду.

Також на зустрічі обговорювалися питання щодо залучення інвестицій та створення сприятливих умов для ведення підприємницької діяльності в громаді. Добробут громади залежить від багатьох чинників – сприятливий бізнес-клімат один із них.

Представники Колиндянської громади були запрошені на семінар «Посилення потенціалу ОТГ з основ проєктного менеджменту», що відбудеться 17 березня у Тернопільському регіональному офісі Програми «U-LEAD з Європою».

Колиндянська сільська ОТГ створена одна з перших у Тернопільській області. Керівництво громади активно працює в різних напрямках розвитку громади. Для цього працівники апарату часто відвідують семінари та беруть участь в навчальних поїздках, які організовує Тернопільський регіональний офіс Програми «U-LEAD з Європою».

Програма «U-LEAD з Європою» підтримує децентралізацію та регіональну політику в Україні, реалізується за участі ряду донорів та спільно фінансується Європейським Союзом та його державами – членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #U-LEAD з Європою, #громада, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: