Розлючений пасажир вдарив водія маршрутки пляшкою по голові

Опубліковано:
17 Березня, 2020

Кримінальним провадженням закінчився конфлікт на зупинці громадського транспорту по вулиці Бережанській в обласному центрі  між водієм маршрутного таксі та пасажиром. Останній ударив кермувальника пляшкою по голові. 

Зі слів інших пасажирів, між чоловіками спочатку виникла словесна перепалка. Коли ж водій зупинив автобус, невдоволений тернополянин вимагав, аби той вийшов з-за керма. Вже на вулиці накинувся з порожньою скляною пляшкою та наніс удар по голові. 

Потерпілий з місця події бригадою швидкої допомоги був доставлений до травмпункту, де в нього діагностували черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забій чола. Нападника затримали інші пасажири та передали поліцейським. 

Наразі тривають слідчі дії. 59-річного зловмисника опитали. Як повідомляють у поліції, вирішується питання про оголошення йому підозри за частиною 1 статті 296 ККУ та обрання запобіжного заходу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка, #водій, #маршрутка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: