Більше ніж на пів року: у Тернополі перекриють рух на Гаївському мості

16.03.2020 16:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

У Тернополі, з 21 березня до 1 вересня, повністю перекриють рух на Гаївському мості. Такі дії здійснюють з метою проведення основних ремонтних робіт.

Як повідомляють в Тернопіль житлово-комунальний, на час перекриття для водіїв легкового транспорту буде доступний тимчасовий проїзд – від вул. Довженка до вул. Гайова.

«Ситуація є складною, оскільки під шляхопроводом проходить залізнична колія (міжнародно-транспортний коридор сполученням Берлін-Львів-Київ). Даний шляхопровід небезпечний, тому ми не можемо допустити виникнення техногенних ситуацій. А ризик збільшується з кожним днем. Оскільки погодні умови сприяють проведенню основних ремонтних робіт на мості, ми зможемо приступити до виконання робіт з 21 березня», — додає заступника міського голови Владислав Стемковський.

Наразі, на Гаївському мості тривають демонтовано одну з частин шляхопроводу, а також проведено перемикання водопровідних мереж, перенесено кабельні лінії, мережі водопостачання та газопостачання. Також вже влаштовано половину основної будови шляхопроводу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі