Що рекомендує Тернопільський штаб по боротьбі з коронавірусом жителям області, які планують летіти закордон

16.03.2020 07:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Тернопільський штаб по боротьбі з корона вірусом рекомендує враховувати кілька аспектів людям, які планують подорожувати до іншої країни чи відвідати її у справах найближчим часом:

- «Переконайтесь, що в вашій організації/підприємстві є найбільш актуальна інформація щодо країн, в яких поширюється COVID-19.

- Уважно враховуйте не лише інформацію про обмеження в’їзду та виїзду в країну/регіон та місцеві вимоги, а і можливі ризики в цілому та відмовтесь від участі в заходах, які не є винятково обов’язковими до участі, а також відмовтесь від організації заходів, які створюють ризики для міжнародних учасників або для вас, як організаторів.

- Надайте подорожуючим вичерпну інформацію щодо профілактики COVID-19.

- При поверненні працівника з відпустки, вияснити, чи працівник перебував в одній із країн, де зареєстровані та поширені випадки COVID-19, рекомендувати самоізоляцію шляхом звернення до сімейного лікаря. У разі запитань щодо захворювань, профілактики та недопущення випадків COVID-19, звертатися на цілодобову гарячу телефонну лінію оперативного штабу Тернопільської міської територіальної громади за номером телефону: 098 441 59 81», - повідомляють у Тернопільському штабі по боротьбі з корона вірусом.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі