Владика Борис Ґудзяк: «Ми, християни, не є приреченими і не боїмося, бо знаємо, що з нами ― Господь»

Опубліковано:
15 Березня, 2020

Будьте скрізь уважними. Бережіть себе і своїх ближніх. Будьте обережними, але також бадьорими і певними, що ви є в Божих руках. Де б ми не були, слід зберігати і жити  тими порадами, які дають експерти з медичної сфери.

 Водночас ми, християни, не є приреченими і не боїмося, бо знаємо, що з нами ― Господь.

Попрошу вас: призадумайтеся над цією ситуацією і Божою присутністю в ній. Сьогодні Господь промовляє до нас через те, що відбувається.

Маємо нагоду відчути нашу глобальну солідарність і глобальну неміч. Можемо відійти від гордині наших технологій, транспорту, спорту, зрозумівши, що все це є дуже делікатним. Що життя ― великий дар від Бога.

Зараз змушені перебувати більше вдома на самоті. Та нехай цей час не буде часом смутку, а нагодою заглибитися у Боже Слово, послухати, як Господь говорить до нас через знаки часу.

Підтримаймо один одного, дзвонімо самотнім, радіймо тим дарам, які отримуємо від Господа: родину, здоров’я, Церкву, наш народ… Ми всі ― обдаровані.

Нехай цей час Великого посту, що так сильно позначений вірусом, буде періодом утвердження нашої віри, нашої певності, що з нами Бог, який хоче, аби ми жили вічно.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #молитва, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #церква
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: