Тренінги з кліматичної освіти стартували у Тернопільському центрі еколого-натуралістичної творчості

Опубліковано:
14 Березня, 2020

Тренінги з кліматичної освіти під назвою «Клімат змінюється. Час діяти!» стартували у Тернопільському центрі еколого-натуралістичної творчості. Проводять їх, щоб привернути уваги працівників закладів освіти до проблем змін клімату та активізації роботи щодо інтеграції кліматичної освіти в освітній процес. для педагогічних працівників закладів загальної середньої та позашкільної освіти області.

Ці тренінги проводять під час обласного екологічного проєкту «Зміни клімату: освітній аспект». Програма тренінгу передбачає впровадження в навчання інноваційних методів та технологій, розробку навчальних програм, проєктів, які забезпечать ефективне формування екологічних компетентностей в учнівської молоді.

Тренінгів уже провела тренер з екологічної освіти і виховання, керівник гуртків Тернопільського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді Наталія Шум’як. Також перед учасниками тренінгу виступила заступник начальника відділу водних відносин та басейнової взаємодії регіонального офісу водних ресурсів у Тернопільській області Наталія Седюкова із доповіддю «Вода та зміни клімату – прискорення дії».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #екологія, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #тренінг
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: