На Тернопільщині лікарі підроблювали службові документи

Опубліковано:
13 Березня, 2020

У Буданівської психоневрологічної лікарні, правоохоронці виявили чотирьох людей, які підроблювали службові документи. Усі працівників закладу займали керівні посади.

Як повідомляє поліція, до них звернулися жителі області. За їхніми словами, керівництво медзакладу зловживало службовим становищем та підроблювало документи. Згодом вияснилось, що працівники вносили неправдиві дані в табеля обліку робочого часу, щодо окремих осіб. Так, людям, які пробували за кордоном, паралельно зараховувалися робочі години та заробітна плата.

До слова, трьом людям оголосили підозру згідно зі статтею 366 частина 1 ККУ, ще одній згідно зі статтею 358 частина 1 ККУ. Також, зобов’язали повернути в бюджет суму збитків, які були спричинені держави.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #буданів, #Буданівська психоневрологічна лікарня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підробка документів, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: