Тернопіль: сесія міської ради розпочалася із температурного скринінгу

Опубліковано:
13 Березня, 2020

Напередодні сесії міської ради, яка відбувається 13 березня, медики провели температурний скринінг та опитування відвідувачів. Такі дії здійснюють у зв’язку із введеним в країні карантином.

Як зазначають в Тернопільській міській рада, в приміщенні зібралися багато людей, тому такі дії є необхідними для запобігання поширення вірусу COVID-19.

«Оскільки сесія міської ради – це масовий захід, саме тому організовано превентивні заходи», — пояснює заступниця начальника відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення Ольги Ярмоленко.

Нагадаємо, що у зв’язку з ймовірністю поширення коронавірусу на території України у Тернополі з 12 березня по 3 квітня оголошено карантин. У період карантину заборонене відвідування закладів освіти її здобувачами; проведення всіх масових заходів, у яких бере участь понад 200 осіб, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування. Спортивні заходи дозволяється проводити без участі глядачів (уболівальників)».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сесія міської ради, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: