У Львові відбулася відкрита лекція «Циркулярна економіка як один із трендів сучасності»

Опубліковано:
13 Березня, 2020

На кафедрі зовнішньоекономічної та митної діяльності відбулася відкрита лекція «Циркулярна економіка як один із трендів сучасності» у межах грантового проекту Еразмус+ (модуля Жана Моне) CirclE.

11 березня 2020 р. на кафедру зовнішньоекономічної та митної діяльності завітав Тарас Демкура (Demkura Taras) – віце-президент Міжнародної торгової палати, власник торговельно-відпочинкового центру «Атріум» та станції сонячної енергетики, експерт у сфері економіки й ефективності ведення бізнесу, успішний підприємець, колекціонер, меценат, бізнес-тренер, кандидат економічних наук. У межах грантового проекту Еразмус+ (модуля Жана Моне) «Підвищення конкурентоспроможності ЄС: циркулярна економіка» CirclE успішний та соціально відповідальний бізнесмен розповів викладачам і студентам Навчально-наукового інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки про бізнес майбутнього в стилі ЕКО. Зокрема, цікавими були тези пана Тараса про світові тренди підприємництва майбутнього: баланс між роботою та особистим життям, особистий розвиток, брендинг, networking, навички комунікації, прагнення бути частиною команди, трактування кризи як передумови розвитку бізнесу, посилення ролі інтернет-технологій, активне використання соціальних мереж, зростаючий інтерес до натуральних і корисних продуктів харчування, актуалізація ролі екологічних проектів тощо. Тарас Демкура розповів також про екотренди бізнесу, що є важливими сьогодні та роль яких посилиться в майбутньому, а саме: концепція Zero Waste, використання безпечних засобів для догляду за домогосподарствами, усвідомлене споживання за принципом 5R, дизайн мислення, проведення екоаудиту бізнесу, формування екоспільнот, використання канцерогенної тари та ін. Особливе зацікавлення у присутніх викликали настанови Тараса Демкури щодо формування лідерських компетенцій, а також його власний досвід в реалізації численних проектів у сфері енергоефективності, екологічності, соціально відповідального бізнесу, а також розвитку персоналу.

Кафедра зовнішньоекономічної та митної діяльності висловлює щиру подяку пану Тарасу за цікаву та змістовну лекцію і запрошує надалі працювати спільно в поширенні ідей циркулярної економіки серед студентства та бізнесу!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Демкура, #лекція, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: