«Щоденна дезінфекція!»: у тернопільських автобусах розпилюватимуть розчин неохлору

Опубліковано:
12 Березня, 2020

У Тернополі проводитимуть щоденну дезінфекцію як у комунальних тролейбусах та автобусах, так і в громадському транспорті приватних перевізників. Такі дії здійснюють відповідно до рекомендацій оперативного штабу щодо боротьби з коронавірусом. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Для того щоб убезпечити містян від можливого поширення коронавірусної інфекції, дезінфекцію громадського транспорту проводитимуть двічі на день. Так, під час заїзду транспорту на перерву та після завершення робочої зміни, у салонах автобусів та тролейбусів будуть розприскувати розчин неохлору. Комунальні тролейбуси та автобуси, які вміщують більшу кількість пасажирів, дезінфікуватимуть тричі на день – вранці, під час заїзду транспорту на технічний огляд (на перерву) та ввечері.

Також, один раз в тиждень повну дезінфекцію транспортних засобів здійснюють працівники підприємства, з яким приватні перевізники уклали угоду.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #громадський транспорт, #дезінфекція, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: