У Монастириській ОТГ працюють над розширенням та посиленням фінансової спроможності

12.03.2020 10:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Представники Тернопільського регіонального офісу Програми «U-LEAD з Європою» продовжують роботу з громадами над їх розширенням. Днями експерти побували в Монастириській ОТГ, в якій зараз активно працюють над приєднанням сусідніх сільських рад та взялися за розвиток фінансового менеджменту.

Фахівці в громаді працювали над алгоритмом проведення добровільного приєднання суміжних сільських рад, але це не єдине питання, яке цікавило керівництво громади. Разом з радником з муніципальних фінансів та управління Сергієм  Триюдою, представники громади вчилися готувати та публічно представляти звіт про виконання бюджету. На цьому розгляд фінансових питань не завершився, ще відбулася презентація фінансових переваг добровільного приєднання суміжних сільських рад до Монастириської ОТГ.

«Монастириська ОТГ володіє всіма ресурсами необхідними для успішного розвитку громади. За підтримки експертів Програми «U-LEAD  з Європою» в громаді розробили інвестиційний паспорт та напрацювали кілька проєктів місцевого економічного розвитку. Продовжуватимемо роботу в цьому напрямку й надалі»,  – зауважив Сергій Триюда.

Зазначимо, що програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами - членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі