В Україну повернуться морози: синоптик збентежила прогнозом

Опубліковано:
11 Березня, 2020

На територію України прийде атмосферний фронт, який принесе з собою дощі, на вихідні істотно похолодає – в столиці очікується мінусова температура. Про це на своїй Facebook-сторінці повідомила синоптик Наталка Діденко, – передає Апостроф.

За її словами, на півночі Європи розбушувався циклон Gizela, який дотягнеться своїми фронтами до України. У зв’язку з цим у четвер, 12 березня, пройдуть дощі в східній частині нашої країни і місцями на заході.

“На решті території України – без істотних опадів. Вітер в західних і північних областях – поривчастий, до сильного. Тепла погода утримається, + 11 + 17 градусів”, – прогнозує синоптик.

У столиці України Наталка Діденко прогнозує на 12 березня поривчастий вітер, без опадів, температура повітря близько +14 градусів. Однак, вже на вихідні в Києві істотно похолоднішає, очікуються навіть морози.

“Тому поки гріємося і готуємо на суботу-неділю теплі веселі шкарпетки”, – порадила синоптик.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #погода, #прогноз
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: