Як протидіяти булінгу та кібербулінгу вчили бережанських школярів

Опубліковано:
12 Березня, 2020

У Бережанах школярам розповіли як протидіяти булінгу та кібербулінгу. Захід провели у музеї імені Богдана Лепкого. Це було заняття з елементами тренінгу на тему: «Протидія булінгу та кібербулінгу» для учнів 7 класу Бережанської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 (вч. Соляр Л. І.). Лектор – Войчишин Анастасія, студентка-практикантка 4 курсу Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка, яка навчається за спеціальністю «соціальна робота». Захід провели спільно з працівниками Бережанського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та начальником Бережанського РС з питань пробації філії ДУ «Центр пробації» в Тернопільській області Олегом Дарморісом. Дітям окрім того, що розповідали корисну формацію – дали можливість переглянути та обговорити презентацію і відеоролик «Як себе захистити від булінгу». На завершення зустрічі провели  дві вправи в ігровій формі «Тягар емоцій», «Чому так стається?», – повідомляють організатори на сторінці музею у Facebook:

«Наші діти – це наша старість. Правильне виховання – це наша щаслива старість, погане виховання – це наше майбутнє горе, це наші сльози, це наша провина перед іншими людьми. – сказав А. Макаренко. Дитинство та юність – це найчудовіші періоди життя, сповнені радістю, позитивними емоціями, щирістю та новими враженнями. Здається, це час без будь-яких турбот та переживань. Проте, це твердження справедливе не для кожного. Багато дітей стають жертвами цькувань та тиску з боку сильніших однолітків. Отримані психологічні травми можуть мати негативний вплив на їхнє емоційне здоров’я та вплинути на все подальше життя. Тому дітей потрібно вчити вмінню бути щасливими, а також дарувати щастя іншим», – зазначають організатори.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бережани, #кібербулінг, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #школяр
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: