Тернополяни відреагували на зміну лідера партії «Голос» (Фото)

Опубліковано:
11 Березня, 2020

Сьогодні, 11 березня, у Києві відбувся позачерговий з’їзд партії «Голос». Головною подією даного заходу стала зміна керівництва партії. Так, відтепер замість Святослава Вакарчука, фронтмена гурту «Океан Ельзи», партію «Голос» буде очолювати Кіра Рудик.

На дану подію відреагували і в Тернополі.

«Справжній лідер не тримається за булаву, корону чи стілець. Лідер має вести за собою та бути прикладом для інших, – прокоментував ситуацію Максим Черкашин, представник партії «Голос» на Тернопільщині. –  Сьогодні, на позачерговому з’їзді партії Голос, Святослав Вакарчук склав повноваження керівника партії, залишаючись її лідером. Новою керівницею обрано Кіру Рудик. Кіра має величезний досвід менеджерки, від заснування компанії до розвитку її на мільйони доларів. Кіра вміє будувати і розвивати. Наша партія розвивається, і ми вже на наступному етапі.

Ми будуємо партію європейського зразка.  Будуємо разом».

На з’їзді Святослав Вакарчук відзначив, що менше року тому була створена партія «Голос», завдяки чому вдалося привести у Парламент чесних та професійних людей.

null

«Після обрання нового Президента ми поставили перед вибором – нові обличчя без жодного досвіду, чи старі політики з досвідом корупції, ми дали справжню альтернативу – нові, але професійні обличчя, – сказав Святослав Вакарчук. – Сьогодні, влада протягує старі обличчя у Парламент. Ми ж своїм прикладом демонструємо протилежне – ми проводимо у Парламент професіоналів з досвідом. Саме тому, сьогодні, на з’їзді партії ми обрали Кіру Рудик головою партії «Голос». Кіра уособлює собою сучасність і цю сучасність вона принесе у роботу партії, а я, як лідер, буду розбудовувати партію і створювати політичну конкуренцію усім тим хто йде до влади без компетенції і боротися з тими хто йде до влади для власного збагачення».

До слова, Рудик Кіра Олександрівна народилася 14 жовтня 1985 року — була операційною директоркою (COO) «Ring Ukraine» — українського підрозділу з 480 працівників міжнародної IT-компанії Ring, народний депутат ВРУ IX скликання від партії «Голос», входить до 100 найуспішніших жінок України.

В компанії «Ring Ukraine» керувала дослідницьким, фінансовим, PR та HR департаментами, і відповідала за операційні задачі. Компанія розробляє системи безпеки для будинку, взимку 2018 року її за 1 млрд доларів купила компанія Amazon.

Кіра Рудик навчалась у Києво-Могилянській академії, працювала тестувальником, керувала командою тестувальників, 8 місяців пропрацювала в США, повернулася до України, займалась організацією процесів, менеджментом та аутстафінгом – пошуком команд для стартапів, згодом увійшла до команди «Ring».

12 грудня 2019 року Рудик стала співголовою Міжфракційного об’єднання «Гуманна країна», створеного за ініціативи «UAnimals» для популяризації гуманістичних цінностей та захисту тварин від жорстокості.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вакарчук, #голос, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рудик, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: