«Готуються приймати хворих на коронавірус»: в тернопільські лікарні реконструювали палати

Опубліковано:
11 Березня, 2020

В інфекційному відділенні Тернопільської міської лікарні швидкої допомоги встановили систему подачі кисню до боксів, де розміщатимуть хворих на коронавірус. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

На реконструювання систему подачі кисню до палат виділили близько 107 тис. грн з бюджету громади. За ці кошти у відділенні встановили 6 редукторів у боксах та у палаті інтенсивної терапії, шафу для зберігання кисневих балонів, систему редукторів, лінію транспортування кисню в палати і розводку до кожного ліжка.

«Обладнання регулює тиск кисню в системі і допомагає забезпечувати хворого штучною вентиляцією легень. По цій системі йде подача кисню в палату. І коли у нас є пацієнт, якому необхідно проводити штучну вентиляцію легень, то уже до цієї системи підключається апарат, і хворий забезпечується киснем. Зокрема, якщо у хворого буде підозра на коронавірус, він буде госпіталізований саме у ці боксовані палати інфекційного відділення, які готові до прийому хворих із коронавірусом», — пояснює директора лікарні Ярослав Чайківський.

До слова, поки в Тернопільській області не зафіксували жодного випадку захворювання на коронавірус.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вентеляція легень, #інфекційне відділення Тернопільської міської лікарні, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #систему подачі кисню, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: