Тернопільські волейболісти виборола право приймати фінал Чемпіонату України

Опубліковано:
10 Березня, 2020

 

Тернопільські спортсмени здобули перемогу в ІІІ турі чемпіонату України «Дитяча ліга» з волейболу серед юнаків 2004 р. н. Так, команда привезла додому не лише золоті медалі, а й право приймати фінал Чемпіонату України. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Під час змагань, вихованцям комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №1 м. Тернополя, вдалося здобути перемогу у трьох турнірах. Зокрема, спортсмени здолали такі команди: ДЮСШ 18 м. Київ, КПНЗ ДЮСШ м. Чернігів, КСЛІ м. Київ та збірну м. Біла Церква. В результаті чого, тернопільські волейболісти посіла перше місце та виборола право приймати у Тернополі фінальний тур Чемпіонату України.

До слова, чемпіонат України «Дитяча ліга» з волейболу серед юнаків 2004 р. н. відбудеться 18-22 березня.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #волейбол, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #чемпіонат України «Дитяча ліга» з волейболу
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: