«1 000 000 дерев за 24 години»: на Тернопільщині долучаться до Всеукраїнського рекорду

Опубліковано:
9 Березня, 2020

 

На Шумщині 21 березня, в рамках проєкту «Озеленення України», відбудеться Всеукраїнська акції «1 000 000 дерев за 24 години». Про це повідомляє Шумська міська рада.

До екоініціативи запрошують долучитися усіх охочих, зокрема: жителів громади, представників, активістів, молодь та дітей. Так, в рамках проєкту, учасники акції висадять кілька сотень дерев, та стануть частиною Всеукраїнського рекорду.

«Шумська громада просто не може залишитися осторонь, адже ми за те, щоб робити цей світ прекраснішим разом піклуючись про красу та екологію навколишнього середовища!» – повідомляє міська рада.

Зазначимо, що екоініціатива створена представниками Книги рекордів України і CEO Club Ukraine. Головною метою акції є відновлення екосистеми країни та світу в загальному, також розвиток екологічної свідомості людей.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #1 000 000 дерев за 24 години, #CEO Club Ukraine, #дерева, #книга рекордів, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #озеленення, #рекорд, #тернопіль, #тернопільські новини, #шумськ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: