У Тернополі відкрили книжкову виставку до Шевченківських днів

Опубліковано:
9 Березня, 2020

 

У Тернополі, 6 березня, відкрили книжкову виставку «Кобзарю! Знов до тебе я приходжу, бо ти для мене совість і закон!». Експозицію, до 206 річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевченка, розмістили у державному архіві Тернопільської області.

Так, в архіві представили творчі доробки українського митця. Окрім, його творів, також презентували історичні видання, які були наявні.

«Наш незабутній пророк, геній і майстер слова Тарас Григорович відіграв надважливу роль у становленні української нації. Кобзар завжди буде для нас прикладом мужності й незламного духу українського патріотизму, — зазначив Арсен Марчишак.

До слова, виставку відкрив директор держархіву області, кандидат історичних наук Федір Полянський, який підкреслив важливість постаті Тараса Шевченка для українського суспільства.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #книжкова виставка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Тарас Григорович Шевченко, #тернопіль, #Тернопільський державний архів, #тернопільські новини, #Шевченкоові дні
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: