У Тернопільському «Карітасі» дітей та їх батьків запрошують у кулінарний клуб

Опубліковано:
8 Березня, 2020

У Тернопільському «Карітасі» дітей та їх батьків запрошують у кулінарний клуб.  «Увага – увага. Беріть друзів та приходьте на наш кулінарний клуб.  Центр для дітей Карітас-Тернопіль підготували фантастичний проект, в якому кожен учасник відчує той бажаний “Смак УСПІХУ», – пишуть на сторінці «Карітасу» у Facebook.

Організатори розповідають, що кулінарний клуб переходить у новий формат:

«Наш кулінарний клуб переходить у новий формат! Отож, 9 березня о 14.30 запрошуємо дітей 12+ та їхніх батьків. Відтепер ми з радістю будемо приймати на своїй кухні цікавих та неординарних гостей, котрі не лише готуватимуть з нами улюблені страви, але й розповідатимуть багато цікавого та корисного для дітей та підлітків.

Кожна особистість, що змогла здійснити власну мрію, знайти своє покликання — володіє неабиякою таємницею І це секрет успіху! Сподіваємося, що наші гості ним поділяться) І впевнені, що вже незабаром кожен з нас відчує, той бажаний “Смак УСПІХУ”!

Отож, вже цього понеділка, 9 березня ми з нетерпінням чекаємо на зустріч із Хома Олександр — кандидатом у майстри спорту з легкої атлетики, громадським діячем, спортивним волонтером та просто позитивною ЛЮДИНОЮ.

Разом ми:
– спечемо два вида тістечок;
– дізнаємося, що допомагає йому здобувати перемоги;
– спробуємо віднайти секрет ЩАСТЯ;
– скуштуємо смаколики зроблені власноруч», – повідомляють організатори.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карітас, #клуб, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: