Новий вражаючий сезон «Небайдужих» стартував на «Тернопіль1»

Опубліковано:
8 Березня, 2020

Вони знаходять сили боротись, ухвалювати рішення, а головне – змінювати своє життя. Ще один сезон соціального проєкту «Небайдужі» – ценові історії, діагнози, сім’ї, люди, переживання, сльози, перемоги. Таким чуттєвим і реалістичним є реаліті. А особливо вражаючим став третій сезон; тут ви почуєте розповіді людей, які попри усі невдачі не опускають руки. Та в цих історіях завжди є happy end. Тернополяни вкотре доводять, що чуйність і допомога таки врятують світ. Цього сезону на вас чекають нові вражаючі історії про материнську любов, труднощі і сльози дітей, хвороби, з якими, здавалось би, доведеться змиритись.

…Авторка ідеї і ведуча Ольга Шахін познайомить вас з історією матері учасника АТО Андрія Питака.

З перших уст почуєте, про що шкодують родичі загиблих захисників, що їм досі болить, і про те, що саме слід пам’ятати про тих, хто помер за Батьківщину.

null

…Чекайте в цьому сезоні й до сліз проникливу історію любов’ю та патріотизмом. Він може пересуватись лише на інвалідному візку. Віктор Старущак – інвалід із дитинства. А ще – патріот змалку, який дуже вболіває за нашу армію.

Його мрія – поїхати на схід України, щобпідтримати військових в зоні ООС. Та чи вдасться це зробити? І який неочікуваний сюрприз підготувала Віктору ведуча програми. Не пропустіть!

null

…Діагноз, який у світі ставлять тільки одиницям. Маленька Каміла з Тернополя має орфанне захворювання.Вона змамою проходить реабілітаціюв Тернополі.Дівчинка відвідує масажні кабінети та заняття зі спортивноїфізкультури. Попри невтішні прогнози медиків у родині не збираються сидіти, склавши руки. Батьки роблять все, щоби Каміла мала щасливе дитинство. 

null

…І, нарешті, історія, яку глядачі вже побачили 5 березня. Валерія – “сонячна дитина”, яка народилась зі синдромом Дауна. Мама дівчинки каже – це не хвороба, а особливість. Розуміючи, що відхилення при такому діагнозі можуть бути різними, сім’я спрямувала всі свої сили на те, щоб соціалізувати донечку.

null

Мама Валерії каже – помітила, що соціалізація,а саме шкільний колектив, допомагає Валерії знайти підхід до людей і водночас навчити постояти за себе. Про що мріє сім’яОвчиннікових, і які труднощі доводиться долати щодня – про це батьки розповіли Ользі Шахін.

Отож, третій сезон небайдужих стартує. Щотижня дивіться нові історії про неймовірних людей та їхні важкі долі. А також про те, як герої програми долають перешкоди на шляху до щастя. Кожен випуск “Небайдужих” – це доказ того, що співчуття і реальна допомога – можливі, а люди, які готові підтримати, – поруч.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #Тернопіль1, #тернопільські новини, #шахін
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: