У Великобірківській ОТГ розробляють план соціально-економічного розвитку громади

08.03.2020 12:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Днями експерт з регіонального розвитку Програми «U-LEAD з Європою» Тарас Рашкевич з консультаційним візитом відвідав Великобірківську громаду. Вибори в новоутвореній громаді відбулись у грудні 2019 року, тому зараз розпочалася робота над планом соціально-економічного розвитку Великобірківської ОТГ.

Експерт Тернопільського регіонального офісу U-LEAD, селищний голова Любомир Ковч та працівники виконавчого апарату проаналізували основні розділи плану, акцентуючи увагу на підготовці проєктів, що можуть реалізовуватись за рахунок коштів інфраструктурної субвенції.  

Після завершення зустрічі в адміністративному будинку, відбулася невеличка екскурсія громадою для  ознайомлення з соціальною інфраструктурою та приватними підприємствами розташованими на території Великобірківської ОТГ.

«Необхідно відзначити, що за дуже короткий проміжок часу Великобірківській ОТГ вдалось збільшити кількість суб’єктів підприємницької діяльності, зареєстрованих на своїй території, що зумовить покращення фінансової спроможності громади», – розповів Тарас Рашкавеч.

Зазначимо, що Програма «U-LEAD з Європою» підтримує децентралізацію та регіональну політику в Україні, реалізується за участі ряду донорів та спільно фінансується Європейським Союзом та його державами – членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі