Через коронавірус у Тернополі спортивні змагання проведуть без глядачів

07.03.2020 23:43   Джерело: Терен
Опубліковано : Новини Тернопілля

Через підвищений ризик коронавірусу у Тернополі обмежать доступ до змагань. Зокрема, два поєдинки БК «Тернопіль» проведе без глядачів.

Про це повідомили представники клубу.

Два матчі вищої баскетбольної ліги відбудуться 7-8 березня на майданчику тернопільського Фізкультурно-оздоровчого комплексу. Тоді тернополяни зустрінуться із БК «Рівне». За підсумками поєдинків має визначитися переможець конференції.

– Не дивно, що подія викликала в Тернополі великий ажіотаж і близько 600 глядацьких місць відновленого нещодавно спорткомплексу на вулиці братів Бойчуків, 4 навряд чи вмістили б усіх бажаючих, – йдеться у повідомленні. – Проте не вмістять жодного. Через загрозу спалаху в Україні епідемії коронавірусу поєдинок вирішили провести без глядачів.

Керівництво клубу першим прислухалося до заступника міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка:

– Найближчим часом, ми, на жаль, повинні вводити обмежувальні протиепідемічні заходи. Ми будемо забороняти проведення масових заходів, конференцій, спортивних заходів, будемо закривати тимчасово школи.

Попри відсутність глядачів переглянути матч можна у прямій трансляції на ютуб-каналі та у Фейсбуці. У суботу «Тернопіль» і «Рівне» розпочинають матч о 18:00, у неділю – о 13:00.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Терен  

Коментарі