Сьогодні, 7 березня, у Бережанах тернопільські актори зіграють виставу-комедію «Рятуйте, мене женять»

Опубліковано:
7 Березня, 2020

7 березня у Бережанах актори Тернопільського обласного академічного драматичного театру імені Тараса Шевченка зіграють виставу-комедію «Рятуйте, мене женять». Відбудеться вистава у районному будинку культури. Про це організатори повідомляють у групі «Береж Інфо» у Facebook:

«Чудовий весняний мистецький подарунок! 07 березня 2020 року о 15.00 в Бережанському районному будинку відбудеться вистава-комедія «Рятуйте, мене женять» за участю акторів Тернопільського драматичного академічного театру ім. Тараса Шевченка. Це класичний сюжет “приборкання норовливого”: 80 хвилин гумору у блискучому акторському виконанні. Режисер-постановник – народний артист України Олег Мосійчук. У ролях – Мирослава Мельник, Юрій Черненко, Оксана Левків і заслужений артист України Сергій Андрушко. За сюжетом: На будь-які хитрощі піде мати, аби одружити свого сина. А ще, якщо спільницею є майбутня наречена… Потрапляє впертий кавалєр в такі хитросплетіння вдало придуманої інтриги, – і прощай кавалєрка! Шлях один – під вінець! У виставі ви знайдете все: добрий гумор, павутину інтриг, а, може, й рецепт матерям, чиї cини засиділися у холостяках. ВХІД ВІЛЬНИЙ! Дякуємо за сприяння благодійному фонду «КОНТІНЕНТАЛ ФАРМЕРЗ ГРУП», – повідомляють організатори.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бережани, #вистава, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: